Pro TV suge. România aplaudă.

Cică diseară de la 20:30 pe binecunoscutul sanatoriu Pro TV, adăpost călduros de populaţie manelară, ştiri fataliste şi emisiuni pentru populaţia rurală de la oraş, se va difuza filmul „Next”, cu Nicholas Cage. Mă întreb dacă românilor le e greu să vocifereze vreo părere inteligibilă cu penisul jilav al acestui canal băgat atât de adânc în gâtul lor. Printre silabele molfăite ceea ce am descifrat m-a contrariat. Pare-se că aceia care se bucură de marea realizare a Pro TV-ului se bucură din cauză că (şi citez): „filmul este o producţie nouă, din 2007, cu actori cunoscuţi şi un buget mare, şi Pro TV îl difuzează mâine!”.
„Next” este un film cel puţin mediocru. De căcat. Bun de aruncat la gunoi. E în mod aparent bazat pe povestioara „The Golden Man” a lui Philip K. Dick, şi totuşi oricine a citit-o vă poate confirma că singurul lucru pe care îl are în comun cu acest… film este abilitatea personajului principal de a vedea în viitorul apropiat. Dincolo de asta, producătorii au masacrat tot ce era multidimensional în povestioară şi au transformat ceva de altfel mişto într-un jeg simplist cu un protagonist dubios şi nişte terorişti de o ambiguitate înfiorătoare. Vreau să zic, cine ar lua în serios un film în care personajul principal are freza asta:
Nicholas Cage is a sellout.
N-aveţi decât să nu mă credeţi pe mine. Pe Rottentomatoes filmul are momentan un rating de 28%.
Practic, ceea ce face Pro TV este să dea un film nou şi prost în loc de filme vechi şi proaste. Grozav!
Şi ceea ce e şi mai îmbucurător pentru legumele care se bucură de difuzarea acestei „capodopere” este că, aşa cum i-a obişnuit mamutul de tâmpenie al lui Sârbu, pauzele de 20 de minute de reclame le vor umple sincopele intelectuale.
Nicholas Cage se poate ruja frumos, să-şi tragă nişte jartiere sexoase şi să-şi vopsească freza aia… jovială şi să se alăture celorlalte curve timide care îşi prostituează talentul de dragul mălaiului.
Vizionare plăcută!

Reclame

16 răspunsuri to “Pro TV suge. România aplaudă.”

 1. E Nicolas Cage. În rest toate cele bune. Frumos pe-aici.

 2. lecţia unu: eşti jovial, eşti ok. da?!
  lecţia doi: prostituţia e meserie curată, dom’le, tre să fii prost la holywood ca să nu îţi bagi singur diverse pe gât pentru bani. e ‘glamorous’ (it’s hip, it’s now!)

 3. ai mă grijă la comments, nu vezi că se bagă-n seamă toţi luzării care nu ştiu să scrie ‘hollywood’ ca lumea… vai de blogăreala ta cu ăştia

 4. „Vreau să zic, cine ar lua în serios un film în care personajul principal are freza asta”

  …milioanele lui in banca l-au luat in serios, nu? 🙂

  se zice ProsTV si daca suge cineva in el e doar femeia cu trei pizde ( de 3x femeie)

  Ce post de televiziune e bun, in Romania?

 5. Am vazut filmul. Ideea mi-a placut, dar filmul nu a fost cine stie ce: proasta distributie si prost jucat. Cat despre Pro Tv cred ca nu merita sa ii facem advertising nici macar daca e negativ …

 6. Mie imi place de Netty Sandu de la horoscop, asa ca NO COMMENT SUBMIT COMMENT.

 7. apoi „vai de blogareala ta” si vai de adriana saraca care in timpul ei liber in loc sa faca ceva mai util umbla aiurea pe bloguri sa corecteze erorile gramaticale a catorva persoane n1 n1 n1 aplauze va rog

 8. a si vai de protv si vai de nicholas cage si vai de chuck norris care dupa ce se berbereste unge masina de ras cu aftershave .

 9. lucio, înainte să te lupţi cu tastatura citeşte cu atenţie primul meu comment, cel cu ‘holywood’, apoi al doilea, şi fă legătura. să te ajut: era auto-ironie.

 10. cocorulverde Says:

  „Ce post de televiziune e bun, in Romania?”

  TVR Cultural 😉

 11. Nu, ala e postul poponarilor si i se zice TVR Curtural..adica ture la cur 🙂

  fara gluma, ma refeream la un post comercial bun. ( exista)

 12. da si eu te iubi adriana kiss ❤

 13. lucio… jos pălăria :))

 14. […] imi tot ziceam ca gen JESSICA BIEL, jessica biel. si mai era si juliane moore. deci aveam de ce sa ma uit. dar anti-motivele [penalul de niculae pejtera, e ziua lui, deci gen ii urez la multzi ani departe de orice aparatura de filmat/inregistrat] si leeloo tamahori morzti masii ala au invins. oricum am gasit un post pe acesata tema [nu chiar dar in fine] aici […]

 15. daca demonii
  ti-ar ucide familia
  ai jura
  sa te razbuni?
  da, prosttv e-o porcarie, nextu-i o porcarie, iar ce-am scris eu mai sus e-o superprezentare d-aia grava la un serial dat de prosttv. da’ asa-ti trebuie daca te uiti la tv!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: